Print Digital & Offset

image
image

Tipografie Digitală & Offset


De-a lungul timpului tehnologia de printare a cunoscut diferite etape, pe care noi le-am putut identifica, astfel încât serviciile noastre de tipografie să răspundă cerințelor moderne. Așa am ajuns ca în prezent să oferim servicii de top de print digital și tipar offset și să personalizăm orice lucru la care te-ai putea gândi. De la căni, pahare sau tricouri la brelocuri, portofele sau serviete, ori chiar la elemente din lemn și metal, orice tip de print este disponibil în prezent în gama noastră de servicii, grație investițiilor făcute la nivel de echipamente, dispozitive și personal.

image

Print Digital & Offset

Ce a stat la baza celor mai reușite opere de artă de-a lungul vremii? Creativitate și mult curaj. Același lucru îl avem și noi în vedere atunci când realizăm produsele de tipar digital și offset. Recunoaștem inovația și creativitatea, iar prin A Gentleman's Agreement noi înțelegem respectul și promisiunea de a crede în produsele și serviciile clienților noștri.

Ce înseamnă tipar digital?

Tiparul digital este o metodă profesională de imprimare a imaginilor și materialelor grafice într-un timp foarte scurt și la o calitate deosebită. Aduce avantajul printării pe dimensiuni și formate mari, la o calitate foarte bună și o rezoluție perfectă. Tiparul digital folosește pentru imprimare tehnologia laser sau tehnologia bazată pe jet de cerneală.

image
image

Ce înseamnă tipar offset?

Tiparul offset este o soluție perfectă atunci când vorbim de printul materialor in tiraje mari. Broșurile, revistele, afișe și postere, toate acestea sunt produse tipografice care pot fi realizate cu ajutorul tiparului offset. În printarea de acest tip mai pot interveni și elemente intermediare, care țin de organizarea efectivă a materialelor pentru print. Există în mod cert diferențe între tiparul offset și digital, pentru că un proces se concentrează mai mult pe rapiditate, în vreme ce un altul are în vedere tirajele mari, necesare în contextul promovării. Indiferent de metoda aleasă, noi îți oferim soluții perfecte de personalizare și printare pentru ca imaginea produselor, a serviciilor și a brandului tău să fie cu adevărat impecabile, chiar și în varianta tipărită.

Tipografie Digitală & Offset

O tipografie care poate realiza tipar digital și offset este soluția perfectă pentru a alege serviciul de care ai nevoie, în funcție de produsele tale. Noi noi îți oferim metode de print calitativ pe orice tip de hârtie, care să corespundă așteptărilor tale.

image

Ce poți printa într-o tipografie tipar digital & offset?

Produse printabile de business și brand awareness:
 • cataloage de prezentare firme, broșuri, reviste sau mape
 • agende, fișe, foi cu antet sau calendare
 • pliante publicitare sau pliante de prezentare, volante
 • etichete pe hârtie autocolantă sau cromo, etichete în rolă
image

Produse printabile offset sau digital birotică fiscală:

 • facturi, note de intrare-recepție, avize de expediție, chitanțe, formulare personalizate cu antet, monetare, registre contabile, procese verbale, formulare de asigurări și alte elemente de formularistică.
 • plicuri salarii, plicuri PIN
 • etichete speciale: etichete în rolă sau coală, tipărite pe polipropilenă din folie metalică.
image

Ce avantaje oferă o tipografie tipar digital & offset?

 • servicii tipografie calitative, rapide și eficiente, cu respectarea termenelor de livrare
 • printuri de dimensiuni mari, atât pe tipar offset cât și digital
 • flexibilitatea în alegerea metodei de imprimare, în funcție de tirajul necesar
 • printarea materialelor pe aproape orice tip de suport: hârtie, carton, lemn, sticlă, metal, piele
 • folosirea modului de print flexo, care presupune imprimarea imaginii "în oglindă", cu transfer pe folie specială, pentru ca imprimarea pe obiecte fără planeitate perfectă să fie realizată în mod corect. Acesta este cazul ambalajelor sau etichetelor, sau a oricăror produse care nu pot fi imprimate pe suprafață, din considerente de formă.
image
Vă stăm la dispoziție pentru orice alte detalii suplimentare

Consultanță gratuită

image