Evenimente Companii
Conferințe, Teambuilding-uri & Petreceri

image
image

Firmă Organizare Evenimente
Corporate


Unul dintre lucrurile cu adevărat neprețuite în prezent este timpul, mai ales în mediul antreprenorial. Pentru că înțelegem importanța întâlnirilor de afaceri și pentru că și noi cunoaștem efectul acestor evenimente corporate, îți stăm la dispoziție cu servicii de organizări evenimente corporate de orice tip, având grijă la detalii și aspecte de finețe.
Dispunem de abilități de comunicare potrivite, de idei speciale și creative, dar și de o vastă experiență.

Evenimente Companii: Conferințe, gale și seminarii

Dacă ai nevoie de planificarea și organizarea unor astfel de evenimente, atunci tot te invităm să iei legătura cu noi, să ne prezinți detaliile proiectului și mai apoi să stabilim împreună etapele de realizare a evenimentului. Ne ocupăm de orice detaliu, de la planificarea invitațiilor, la amenajarea sălii și la verificarea disponibilității și a funcționalității echipamentelor de sunet sau foto-video.

Dacă îți dorești un eveniment special pentru angajații tăi, un teambuiding este soluția perfectă pentru a alunga stresul, dar și pentru a lega relațiile de prietenie între angajați. Eliberați de tensiunea locului de muncă, angajații își vor putea găsi într-un cadru mai relaxat pasiuni și elemente comune, care să-i ajute să se cunoască mai bine.

Vrei să îți prezinți un produs sau un serviciu sau pur și simplu să stabilești noi legături cu colaboratorii? Nimic mai simplu, pentru că un eveniment corporate acoperă toată aceste situații, iar noi planificăm în detaliu toată suita de elemente care vor defini în final evenimentul dorit.

image
image

Firmă Organizare Evenimente Corporate

Organizarea unor evenimente de succes în regie proprie poate fi dificilă uneori, deoarece acestea implică un volum mare de resurse, cunoștințe și timp. Dacă nu poți sau nu vrei să investești aceste resurse, atunci o firmă de organizare a evenimentelor corporate este o alegere potrivită, deoarece aceasta își asumă practic răspunderea pentru întregul eveniment. Pentru că noi înțelegem nevoia de a te bucura de evenimentul dorit fără bătăi de cap, îți stăm la dispoziție cu servicii profesionale de planificare, organizare și consultanță evenimente corporate.

Indiferent dacă vorbim despre evenimente în aer liber, despre conferințe și seminarii sau evenimente de tip Christmas party, noi avem pentru tine idei speciale de planificare a petrecerilor în concordanță cu specificul acestora și cu cerințele publicului țintă. În etapa de planificare avem în vedere toate detaliile logistice și de organizare la nivel de număr de locuri, participanți la eveniment, invitații parteneri de afaceri, confirmări și stabilire relații cu furnizori specifici organizărilor de evenimente.

În această etapă avem în vedere toate detaliile care țin de desfășurarea efectivă a evenimentelor corporate. Luăm în calcul stabilirea decorului, probele de sunet, luminile, decorurile prezentarea, așezarea meselor și toate detaliile care asigură buna desfășurare a evenimentului. La cerere putem asigura chiar și promovarea evenimentului prin mijloacele de promovare preferate offline.

Îți oferim servicii de consultanță organizare evenimente care să te ajute să acoperi cerințele neprevăzute sau care să te ajute să preîntâmpini situațiile mai dificile în ceea ce privește gestionarea evenimentului. Îți oferim o echipă completă de lucru, tânără și cu idei inovatoare parte dintr-o agenție creativă organizare evenimente corporate, pentru ca fiecare idee de organizare pe care o ai să se concretizeze în evenimente corporate deosebite, cu adevărat memorabile.

image
Câteva din evenimentele organizate de noi
image
image
image
image
image
image
Vă stăm la dispoziție pentru orice alte detalii suplimentare

Consultanță gratuită

image