Obiecte & Produse Promoționale Personalizate

image
image

Cadouri & Materiale Promoționale Personalizate


Realizarea de cadouri personalizate, atât la nivel de cadouri corporate personalizate cât și pentru clienți individuali, s-a dezvoltat enorm în ultimii ani. Practic, în prezent nu există niciun obiect care să nu poată fi personalizat. Serviciile moderne de personalizare materiale promoționale include print pe hanorace, pixuri, stickuri, căni, huse sau orice produs la care te gandesti.
Cu o experiență de peste 17 ani în nișa de materiale promoționale personalizate, noi îți putem personaliza ideile și visurile, transpunând pe diferite suporturi imagini și elemente grafice care să te ajute să oferi cadouri corporate cu adevărat minunate sau să îți crești imaginea firmei, prezentând-o publicului într-un mod inedit.

image

Obiecte & Produse Promoționale Personalizate

Personalizăm orice tip de produs prin procedee specifice, potrivite substratului ales. Am investit constant în echipamente de ultimă generație pentru print și prelucrare. Personalizăm o gamă amplă de produse promotionale pentru dezvoltarea campaniilor de brand awareness în cadrul companiilor.


Produse personalizate marketing

Plaja de obiectele promoționale personalizate este foarte amplă, iar beneficiul imediat pe care îl aduce personalizarea este contorizată în ideea de brand awareness. Astfel, personalizăm prin gravura sau laser materiale promoționale pe substraturi dure (lemn, metal) cum ar fi pixuri metalice sau brelocuri, dar de asemenea ne ocupăm și de personalizarea altor obiecte promoționale: tricouri, instrumente de scris, pixuri, hanorace, agende, brichete, caiete etc.

Cadouri & Materiale Promoționale Personalizate

Cadourile corporate nu mai sunt de multă vreme o inovație, ci o adevărată necesitate la nivel de business. Inovația însă constă în resursele pe care noi le oferim pentru realizarea de materiale promoționale și produse pentru cadouri corporate.

Acestea sunt o modalitate perfectă de a evidenția latura umană a unei afaceri, iar noi suntem conștienți de importanța acesteia. De aceea reacționăm rapid și suntem flexibili în crearea și livrarea produselor finale.

Personalizăm și cadouri mai puțin convenționale, cum ar fi articolele de camping și călătorie, mape, genți sau serviete, articole textile, elemente metalice sau din lemn.

Oferim o gamă amplă de servicii de print profesional, pe orice tip de suport, prin gravură, laser și prin toate metodele de personalizare tradiționale, cunoscute până acum: tampografie, serigrafie, transfer termic, broderie, folio și timbru sec (ștampilă în relief).

image
image

De ce să personalizezi cadourile pe care le oferi clienților?

Noi înțelegem unicitatea și specificul fiecărei afaceri în parte și credem în performanțele fiecărui business. Am încercat să dezvoltăm cât mai mult soluțiile pe care le oferim și să creăm servicii adiționale care să dea viață ideilor tale. Avem o echipă de creație pregătită pentru tine, specialiști în marketing și PR, dar și echipamente profesionale de producție publicitară. De asemenea, de-a lungul anilor am creat parteneriate stabile și sigure cu furnizori interni sau externi, astfel încât să îți putem oferi cele mai bune soluții atunci când vine vorba despre cadouri, materiale & produse promoționale personalizate.

Suntem profesioniști și oferim transparență în cadrul proceselor de lucru, începând din etapa de creație și terminând cu montajul final sau cu finalizarea materialelor promoționale branduite.

Vă stăm la dispoziție pentru orice alte detalii suplimentare

Consultanță gratuită

image