Galerie Video

Energie bună și o sală plină de tineri la Stars4Dreams!

Pe 16 aprilie, la Sala Palatului din București, aproape 4.000 de tineri s-au bucurat de un show magic, în care distracția s-a îmbinat cu faptele bune.

Imnul Jeans4dreams - Pot să visez

Oamenii, orice vârstă ar avea, în orice situații s-ar afla, au visuri, speranțe. Unora le stă în propriile puteri să își împlinească visurile. Pentru cei care nu au această șansă, speranța ești tu. O donație le poate oferi copiilor sprijiniți de Fundația Copii În Dificultate șansa la tratament și bucuria de a-și împlini un vis.

Parohia Anghelești – Biserica cu hramul „Sfinţii Arhangheli Mihail şi Gavriil”

Sat Angheleşti, Mun. Râmnicu Vâlcea, Jud. Vâlcea. Situat pe strada Știrbei Vodă, monumentul istoric, fost schit de călugări, se adăugă comorilor de arhitectură religioasă ale Râmnicului răsplătind cucernicia şi cuvioşia locuitorilor săi si contribuind astfel, pe plan material şi spiritual, la păstrarea identităţii naţionale.

Despre biserica parohială hramul „Sfinţii Arhangheli Mihail şi Gavriil”, Cetățuia

CETĂŢUIA. Biserica parohială cu hramul „Sfinţii Arhangheli Mihail şi Gavriil”, se află în partea de Nord a Municipiului Râmnicu Vâlcea, în cartierul Cetăţuia si constituie un punct de atracţie atât pentru localnici cât şi pentru străini, din pricina poziţiei din care domină împrejurimile, dar şi a legendei ce o înconjoară.

Casa Memorială „Anton Pann”

Adăpostită într-o clădire ce reprezintă un monument de arhitectură urbană, deține o expoziție ce a încercat să puncteze peregrinările pe meleagurile Vâlcii ale celui ce a rămas în conștiința urmașilor drept autor al culegerii de proverbe umoristice „Povestea vorbei”, „dascăl de musichie" la școala organizată pe lângă Episcopia Râmnicului dar si autorul muzicii imnului national „Desteapta-te, romane!

Pădurea Letea

La capătul celor 2.860 de km pe care-i străbate de la izvoare, din Munții Pădurea Neagră, din Germania, și până la Marea Neagră, Dunărea clădește, de mai bine de 12.000 de ani, una dintre cele mai reprezentative și mai frumoase delte din Europa și chiar din lume.
Delta Dunării constituie un adevărat muzeu al biodiversităţii, o bancă de gene naturală de valoare inestimabilă pentru patrimoniul natural universal, graţie diversităţii impresionante a habitatelor şi a formelor de viaţă pe care le găzduieşte într-un spaţiu relativ restrâns.

Despre Pădurea Letea

Situată în județul Tulcea, pe teritoriul comunei C.A. Rosetti, pădurea Letea este o arie protejată de interes national, a carei unicitate este dată de faptul că este cea mai nordică pădure subtropicală de pe glob.
Pădurea Letea este o rezervație naturală situată în Nord - Estul Deltei Dunării pe teritoriul Comunei C.A. Rosetti, Județul Tulcea, intrată de mult în patrimoniul universal pentru unicitatea ei. Letea, spune legendă, era numele unei cadâne, preferata unui guvernator turc al zonei din timpuri al imperiului otoman demult apuse.

Contact

Vă stăm la dispoziţie pentru orice detalii asupra serviciilor oferite. Consultanță gratuită. +40 722 652 292

TOP