Blog DHM


Ediția a patra a Mastering the Music Business, cel mai mare eveniment profesional organizat în România pe teme de industrie muzicală, a avut loc la București între 19-22 martie 2019.

Ne-am alăturat evenimentului pentru trei zile pline de informații și networking, în care muzica a fost cuvântul de legătură. DHM Company a asigurat întregul proces de producție publicitară și producție de promoționale. Ne-am pregătit cu o serie completă de materiale, precum badge-uri pentru organizatori și participanți, notes-uri, wave-uri, broșuri, giveaways, stickere, pixuri etc.. Pentru noi, consultanța, timpul rapid de livrare și calitatea au fost direcțiile principale în acest parteneriat.

Conferința Mastering the Music Business dezbate subiecte de interes comun din industrie, care se adresează artiștilor independenți, managerilor, agențiilor de booking, agențiilor de PR muzical și celorlalți reprezentanți ai industriei - tour manageri, avocați, promoteri, reprezentați ai label-urilor majore și independente.

În cadrul festivalului asociat, MMB Showcase Festival, formații românești și internaționale concertează atât în fața participanților la conferință, creându-și noi oportunități de business, cât și în fața publicului spectator la concerte - lărgindu-și baza de fani. Au luat parte la eveniment și au susținut concerte live cele mai hot trupe europene ale momentului, dintr-o pleiadă de genuri muzicale: rock, indie, electro, hip-hop sau metal. Cele trei scene amplasate în cele două săli ale clubului au oferit muzică live non-stop timp de peste 5 ore în fiecare zi de festival, alături de două recitaluri speciale ale trupelor The Mono Jacks (20 martie) și byron (21 martie).

Sesiunile speciale MMB

Ediția din acest an a venit cu un concept nou - speed networking: Participanții la conferință au avut ocazia să cunoască oameni din industrie în întâlniri scurte de 5 minute.

MMB Mentorship Program: 10 delegați la conferință s-au întâlnit cu câte un profesionist din industria muzicală într-o sesiune privată de 20 de minute în timpul căreia au primit sfaturi despre proiectele pe care le desfășoară.

Pentru prima dată la Mastering The Music Business, în colaborare cu ZEEDO Shop, a fost amenajată exista o zonă dedicată instrumentelor muzicale și echipamentelor tehnice.

450 participanți din 15 țări

Desfășurat la Hotel Caro și Club Fratelli, ediția din 2019 a MMB a avut peste 450 participanți din 15 țări, astfel: 86 speakeri, 108 artiști în showcase, 273 delegați (artiști, impresari, manageri, PR, reprezentanți ai caselor de discuri, organizatori de evenimente, producători muzicali, compozitori, editori, reprezentanți ai firmelor de rental, reprezentanți ai unor platforme online de servicii pentru industria muzicală etc.)

Până în prezent, conferința MMB însumează 150 de speakeri din România și din Europa, care au vorbit în fața a peste 500 de participanți. 30 de trupe din 6 țări au participat până acum la MMB Showcase Festival. Conferința MMB a fost înființată în anul 2016 și este organizată de Asociația RAW Music.

Contact

Vă stăm la dispoziţie pentru orice detalii asupra serviciilor oferite. Consultanță gratuită. +40 722 652 292

TOP