Blog DHM


Pe 16 aprilie, la Sala Palatului din București, a avut loc concertul de fapte bune Stars4Dreams, un manifest al optimismului, empatiei și speranței. Spectacolul, care a îmbinat muzica, teatrul și dansul, a fost dedicat celor 30 de ani de fapte bune realizate de Fundația Copii în Dificultate în România.

Energia bună, transmisă dinspre public spre scenă și înapoi, a fost asigurată de artiști de renume din țara noastră, precum INNA, Irina Rimes, Nicoleta Nucă, AVA, Tomy Weissbuch, Bălașa Percussion, Alessia Tofan, Măriuca Iordache și trupa de teatru adolescentin Victory of Art. Cei aproape 4.000 de spectatori prezenți la show, majoritatea adolescenți, s-au bucurat de peste 3 ore spectacol.

Momentele cheie ale show-ului au fost prezentate de maeștrii de ceremonii cu experiență și foarte iubiți de tineri Andreea Remetan (MC Virgin Radio) și Robert Diaconeasa ( aka DaddyCool.ro).

Nicoleta Nucă a ținut să își înceapă recitalul transmițând un gând bun pentru copiii îngrijiți de Fundația CID. Apoi și-a încântat fanii cu câteva din hiturile ei bine cunoscute și îndelung fredonate.

Irina Rimes a demonstrat de ce este una dintre cele mai iubite artiste ale momentului. Apariția sa pe scenă a fost întâmpinată cu foarte mult entuziasm. În câteva secunde, locul din fața scenei s-a umplut de fani.

Intrarea pe scenă a Innei a fost primită în aplauze de publicul de la Sala Palatului. Momente de maximă emoție au fost atunci când vedeta a cântat o melodie a Laurei Stoica sau atunci când s-a așezat pe marginea scenei, lângă zecile de fani care au cântat alături de ea.

Printre toate momentele pline de energie bună din cadrul show-ului, reprezentația Avei și a lui Tomy Weissbuch, care au cântat în premieră pe scena de la Sala Palatului noul imn al Fundației CID – „Am vorbit cu inima”, a reprezentant un moment cu semnificație aparte, plin de emoție.

30 de ani de istorie și o comunitate impresionantă

Stars4Dreams a fost un eveniment-spectacol, ce a inclus și o parte socială, care a avut ca obiectiv conștientizarea în rândul tinerilor a nevoilor copiilor în dificultate. Primul moment emoționant a fost trăit înainte de începerea concertului. Pe holul Sălii Palatului a fost amenajată Aleea Blugilor Celebri, unde au fost expuși jeanșii donați de 30 de personalități care au susținut de-a lungul timpului campania de identitate a Fundației - Jeans4Dreams. Pe Aleea Blugilor Celebri au fost admirați blugi semnați de Simona Halep, Marcel Iureș, Ivan Patzaichin, Dumitru Prunariu, INNA, Irina Rimes, Nicoleta Nucă, Cosmin Contra, Marius Manole sau Maria Obretin.

Blugii expuși vor fi vânduți la licitație în luna septembrie, iar sumele astfel obținute vor fi donate Fundației CID. De asemenea, în timpul show-ului au fost trimise câteva sute de mesaje prin SMS (text ZILE la 8844) pentru a dona câte 2 Euro copiilor îngrijiți de Fundația CID.

Personalități remarcabile în sală

Pe scenă a urcat și Valentina Zaharia, directorul executiv al Fundației Copii în Dificultate. „Mama Fundației CID”, așa cum este numită de apropiați, a rememorat cei 30 de ani de activitate, timp în care au fost îngrijiți peste 18.000 de copii cu boli incurabile.

Printre personalitățile remarcabile cu a căror prezență am fost onorați se numără Alteța Sa Regală Principesa Maria a României sau Andrew Noble - Ambasadorul Marii Britanii la București împreună cu familia. Totodată, membrii conducerii Children in Distress din Marea Britanie au făcut o vizită în țara noastră cu această ocazie specială: Harry Ward - Chairman Of Trustees Children in Distress împreună cu familia, Anne Marie Martin - Trustee Children in Distress, Roy Wheeler - Honorary trustee Children in Distress - unul din cei mai longevivi suportei ai fundației și Rev. Steven Smith - Episcopal priest suporter al Children in Distress.

Evenimentul Stars4Dreams este doar începutul marilor evenimente organizate de Fundația Copii în Dificultate cu sprijinul DHM Company, ce au ca obiectiv conștientizarea nevoilor pe care le au copiii din centrele CID și lărgirea comunității din jurul cauzei.

Fără oameni…visurile rămân doar visuri

Mulțumiri speciale partenerilor media: Virgin Radio, Utv, Șapte Seri, ELLE.

Îmbrățișări către partenerii Hollywood Multiplex și Blitz Tv.

Căldură către Global Records.

Un munte de mulțumiri pentru toți ceilalți care au fost alături de noi în acest proiect, de la spectatori, influenceri și media care au dus veștile bune mai departe și, pur și simplu, prietenilor.

Clip After Event

Contact

Vă stăm la dispoziţie pentru orice detalii asupra serviciilor oferite. Consultanță gratuită. +40 722 652 292

TOP