Blog DHM


Când e vremea să facem ceva grandios? Exact atunci când simțim!
Așa a apărut #Stars4Dreams, momentul de maximă bucurie care celebrează 30 de ani ai Fundației Copii în Dificultate, în România.

Este un eveniment care marchează succesul absolut al optimismului și al speranței și va avea loc pe 16 aprilie, de la ora 19:00, la Sala Palatului.

Îndrăgitele artiste INNA, Irina Rimes, Nicoleta Nucă și AVA au răspuns pozitiv invitației de a-și completa colecția de fapte bune și vin să cânte pentru cei peste 100 de copii cu boli incurabile și abandonați, îngrijiți de fundație.

Participarea la eveniment se traduce prin speranță pentru viitorul copiilor. Puteți face acest dar prin achiziția:

*Biletului în sală la una dintre cele trei categorii: 150 LEI (VIP) / 120 LEI (Cat. I) / 95 LEI (Cat. II) / 75 LEI (Cat. III).

*Suplimentului Meet&Greet: 95 LEI, care vă oferă ocazia unică de a le cunoaște mai îndeaproape pe starurile ce vor urca pe scenă și de a obține un autograf, imediat după spectacol. Pentru această întâlnire specială, este necesară și achiziția de bilet la eveniment.

*Biletului de susținere pentru Fundația CID: 45 LEI. Acest bilet reprezintă grija față de acești copii, fără participarea dumneavoastră la eveniment.

Biletele pot fi achiziționate de pe EventBook și de pe site-ul StarTickets

Despre Fundația Copii în Dificultate

Fundația Copii în dificultate (CID), cea mai veche fundație de bine din România, îi ajută pe copiii în grijă să conjuge timpul la viitor. În cei 30 de ani de activitate, familia CID și-a unit forțele pentru a dărui timp unui număr de 18.000 de copii cu boli incurabile sau abandonați.

Mai multe detalii:

Event Facebook
Site CID

Contact

Vă stăm la dispoziţie pentru orice detalii asupra serviciilor oferite. Consultanță gratuită. +40 722 652 292

TOP