Blog DHMDHM a lansat campania umanitară jeans4dreams
Aseară, la Teatrul Național București, în prezența jurnaliștilor, a fost lansată Campania Jeans4Dreams (J4D). Campania este un manifest de conștientizare și empatizare care pune blugii celebrităților în circuitul visurilor.
Obiectivul principal al campaniei Jeans4Dreams este acela de a crește nivelul de conștientizare cu privire la ceeea ce înseamnă îngrijirea specifică a copiilor cu sindroame genetice grave sau cu boli neurologice cronice.
Mai exact, campania urmărește să dezvăluie provocările cu care se confruntă acești copii, familiile lor, precum și toți cei implicați în îngrijirea acestora, fie că sunt autorități publice sau societate civilă.

Celebritățile donează câte o pereche de blugi pentru a susține copiii îngrijiți în centrele Fundației „Copii în dificultate”
Donând o pereche de blugi, personalități din toată lumea susțin visul și eforturile Fundației “Copii în dificultate” (CID) de a oferi îngrijire medicală specializată și speranță copiilor cu afecțiuni neurologice severe, cu risc major de abandon sau celor cu boli grave în faze terminale.
Simona Halep, Marcel Iureș, Ivan Patzaichin, Dumitru Prunariu, sunt doar câteva dintre celebritățile care au donat câte o pereche de blugi pentru a susține copiii îngrijiți în centrele CID. “Nu contează câte acte de binefacere facem ci contează dăruirea cu care le facem.― Maica Tereza

Mai multe drepturi pentru copiii în dificultate
Fiind vorba despre afecțiuni cu manifestări specifice considerăm că, pentru a crește calitatea vieții copiilor, este nevoie ca acestea să fie recunoscute și să stea la baza unui set specific de drepturi și de standarde aplicabile celor implicați în îngrijirea lor.
Prin intermediul campaniei, vrem să identificăm zonele în care se poate îmbunătăți legislația și asta să fie rezultatul înțelegerii situației specifice a copiilor cu sindroame genetice grave sau boli neurologice cronice. E nevoie ca această categorie de copii să fie definită ca o categorie aparte în spectrul larg al copiilor cu dizabilități, atât în legislația primară cât și în cea secundară.

De ce jeans4dreams?
Blue Denim Genes Ribbon este un semn pentru recunoașterea bolilor genetice rare și ajută la unificarea unei comunități fracturate de mii de maladii mici care nu au avut până acum o voce colectivă. Atunci când purtăm jeans barierele sociale se estompează și suntem cu toții egali.

Cum poți să ajuți?
Prin intermediul campaniei vrem să determinăm un număr cât mai mare de oameni să acționeze - să își declare public susținerea față de Campania Jeans4Dreams printr-un filmuleț postat pe conturile personale de socializare și să doneze 2 euro la numarul scurt 8836. DONEAZĂ și tu!

Contact

Vă stăm la dispoziţie pentru orice detalii asupra serviciilor oferite. Consultanță gratuită. +40 722 652 292

TOP