Blog DHMElitele româniei s-au îmbrăcat în blugi pentru copiii cu boli incurabile

„Sunt Simona Halep şi susţin campania Jeans4Dreams“, este mesajul Simonei Halep, numărul 1 mondial în clasamentul WTA. La rândul lui, selecționerul României, Cosmin Contra, arată că susține campania în favoarea copiilor aflați în dificultate. Și fostul vârf al Naționalei, Ciprian Marica, transmite un mesaj simplu și direct: „Implică-te şi tu. Ajută-i! Și donează!”.

La rândul lui, fostul căpitan al Naționalei, Cristian Chivu, tată a două fetițe, a ținut să transmită mesajul „Susţin campania Jeans4Dreams, o campanie pentru copiii în dificultate”, iar Gică Craioveanu a completat: „Îmi face o mare plăcere să pot ajuta”.

Mesaje de susținere ne-au mai trimis și îndrăgitul actor Marcel Iureș, multiplul campion european, mondial și olimpic la kaiac-canoe, Ivan Patzaichin, primul cosmonaut român care a călătorit în spațiu, Dumitru Prunariu, magicianul Robert Tudor, cântărețul Ducu Bertzi și multe alte celebrități care nu au putut rămâne indiferente la suferința copiilor îngrijiți în centrele CID.

“Stima valorează mai mult decât celebritatea, considerația valorează mai mult decât renumele.”– Nicolas Chamfort

De ce colecționăm blugi celebri?
Blue Denim Genes Ribbon este un semn pentru recunoașterea bolilor genetice rare și ajută la unificarea unei comunități fracturate de mii de maladii mici care nu au avut până acum o voce colectivă. Atunci când purtăm jeans barierele sociale se estompează și suntem cu toții egali.
Blugii celebri vin la pachet și cu o poveste de succes. Fiecare vedetă care a donat o pereche de jeans este urmărită de sute, mii sau chiar milioane de oameni. Mesajul pe care îl transmit prin contribuția lor la campania Jeans4Dreams este unul de solidaritate și îndeamnă la generozitate și fapte bune.

Implică-te și tu!
Fundația Copii în Dificultate (CID) a fost fondată în anul 1990. Resursele financiare provin din ajutoare și donații venite din partea susținătorilor din Marea Britanie, prin intermediul CID UK și din România.
Dacă vedetele susțin campania Jeans4Dreams donănd blugi și tu poți avea o contribuție la fel de importantă!
Dacă mesajul campaniei nu îți este indiferent, poți să-i ajuți pe copiii aflați în dificultate, trimițând mesajul DONEAZĂ prin SMS la 8836, pentru a sprijini cu 2 Euro Fundația CID. Orice sumă contează!

Contact

Vă stăm la dispoziţie pentru orice detalii asupra serviciilor oferite. Consultanță gratuită. +40 722 652 292

TOP