Blog DHMIeri, de ziua internațională a bolilor rare, Casa de discuri Roton a lansat imnul oficial al campaniei umanitare Jeans4Dreams, în colaborare cu DHM Printing & Advertising și Fundația Copii în Dificultate.

Cine este Alessia Tofan?
Imnul Jeans4Dreams, “Pot să visez”,este cântat de Alessia Tofan, o fetiță de 12 ani, născută sub o stea norocoasă. Aceasta s-a lansat de curând în cinematografie cu un rol de excepție în filmul “Octav”, în regia lui Serge Celibidachi, unde a jucat alături de actorii Marcel Iureș și Victor Rebengiuc.
Tânăra artistă nu a putut să rămână indiferentă în fața dramelor pe care le trăiesc copiii mai puțin norocoși și a sărit imediat în ajutorul lor. Versurile cântecului ce a devenit astăzi imnul campaniei Jeans4Dreams, m-au emoționat foarte tare! Nu aveam cum să stau deoparte! Toți trebuie să ne dăm mâinile și, uniți, să transformăm Pământul într-un loc mai bun! Copiii ajutați de Fundația Copii în Dificultate au mare nevoie de noi toți. Printr-un simplu SMS la 8836 le putem dărui acestor copii încă o zi de viață.”
- Alessia Tofan, ambasador J4D.

“Pot să visez!”
Videoclipul melodiei „Pot să visez” a fost filmat în vara anului trecut pe Domeniul Știrbey. Versurile și muzica îi aparțin lui Ovidiu Stănescu, regia lui Dragoș Stănescu iar Andrei Culcușică a fost director of photography.
La filmări au participat copiii Giulia Toma, Denisa Grecan, Martin Dumitrescu, Raissa Lefter, Sofia Mantea și Vanessa Andronic de la LaLa Music Academy, îndrumați de coregraful Mădălina Petre.
Producator este DHM Printing& Advertising, partener al campaniei Jeans4Dreams.

De ce jeans4dreams?
J4D este proiectul care pune blugii în circuitul visurilor. Donând o pereche de blugi, personalități din toată lumea susțin visul și eforturile fundației “Copii în Dificultate” de a le oferi îngrijire medicală specializată, afecțiune și speranță copiilor care suferă de boli incurabile ori în faze terminale, infestați cu HIV/SIDA, cu tulburări din spectrul autist sau abandonați. Pentru acești copii contează fiecare clipă de bucurie și fiecare vis împlinit.
Blue Denim Genes Ribbon este un semn pentru recunoașterea bolilor genetice rare și ajută la unificarea unei comunități fracturate de mii de maladii mici care nu au avut o voce colectivă.
Fundația Copii în Dificultate (CID) a fost fondată în anul 1990. Resursele financiare provin din ajutoare și donații venite din partea susținătorilor din Marea Britanie, prin intermediul CID UK și din România.

Și tu poți să-i ajuți pe copiii aflați în dificultate, trimițând mesajul DONEAZĂ prin SMS la 8836, pentru a sprijini cu 2 Euro Fundația CID. Orice sumă contează! www.jeans4dreams.ro

Contact

Vă stăm la dispoziţie pentru orice detalii asupra serviciilor oferite. Consultanță gratuită. +40 722 652 292

TOP