Blog DHM


Ne bucurăm să anunțăm un proiect special realizat în luna noiembrie a acestui an, pentru evenimentul JobsStreet, ce a avut loc la Romexpo.
Pavilionul de la Romexpo a permis o zonă vastă de amenajare, iar conceptul - care a presupus realizarea unui Jobs Village cu prăvălii, dar și o zonă de fun cu activități - a reprezentat o provocare plăcută care ne-a permis să propunem materiale și tipuri de design care să contribuie și mai mult la atmosfera relaxantă a evenimentului.

Standurile expoziționale

În proporție de 90% dintre fațadele standurilor de la eveniment au fost produse de către compania noastră, toate cele trei divizii ale DHM Company - DHM Creative Advertising, DHM Printing&Advertising și DHM Smart Production asigurând serviciile de grafică, producție, transport și montaj. De asemenea, pentru unele dintre standuri, ne-am ocupat și de interioare.

În procesul de producție al standurilor realizate pentru angajatorii înscriși în cadrul evenimentului am urmărit cu atenție conceptul creativ dorit și am propus soluții tehnice care au permis materializarea cât mai fidelă a acestuia.

Zona de activități FUN

Specificul JobsStreet a inclus distracție și premii, în timp ce-ți cunoști viitorii colegi de muncă. Astfel, organizatorii au propus o zonă dedicată - Fun Plaza. „Roata Norocului” și concursul „Știi și Câștigi” au ajuns la JobsVillage cu ajutorul nostru, având provocarea de a realiza Roata Norocului și standul cu butoane pentru concurs.

De asemenea, la întregul proiect s-au adăugat și bannerul exterior de promovare a evenimentului și panouri cut-out. DHM Company a asigurat, pe tot parcursul procesului de producție, reacții rapide la mdificările necesare și un montaj realizat de echipa noastră într-un timp record.

Mulțumim pentru încredere tuturor partenerilor, printre care: KPMG, Genpact, McDonald's, Playtika, Point Consulting și DB Scheneker, 2checkout.

JobsStreet este singurul eveniment din România care îmbină Entertainment-ul cu Job Hunting-ul, într-o atmosferă relaxantă. Evenimentul s-a bucurat de vizita a sute de persoane, care au avut de ales dintre 400 de joburi.

Așteptăm cu entuziasm ediția din primăvara 2020!

Contact

Vă stăm la dispoziţie pentru orice detalii asupra serviciilor oferite. Consultanță gratuită. +40 722 652 292

TOP