Blog DHM


Simona Halep, Cristian Chivu, Cosmin Contra și Ciprian Marica, împreună pentru copiii cu boli incurabile
Mai mulți sportivi români celebri, printre care Simona Halep, Cristian Chivu, Cosmin Contra, Gică Craioveanu și Ciprian Marica se implică pentru a le oferi șansa îndeplinirii unui vis copiilor aflați în dificultate. Cei cinci apar într-un videoclip al Campaniei Jeans4Dreams, care își propune să ofere șansa la tratament și îngrijire pentru cei peste 100 de micuți îngrijiți de Fundația Copii în Dificultate.

Elitele sportului românesc și-au dat mâna pentru a salva vieți
https://www.youtube.com/watch?v=tUVftw7_Uk0&feature=youtu.be Mesajele de susţinere ale Simonei Halep şi ale fotbalistilor Cristian Chivu, Cosmin Contra, Gică Craioveanu și Ciprian Marica au fost proiectate cu ocazia avanpremierei celui mai recent film al regizorului Corneliu Porumboiu, “Fotbal Infinit”. Emoția a fost vizibilă pe fețele tuturor celor prezenți la eveniment. Mesajul transmis de sportivii români a fost unul de solidaritate față de copiii mai puțin norocoși care suferă de boli incurabile ori în faze terminale. “Preţul victoriei se judecă după dificultate.” - Michel de Montaigne

“Implică-te și tu! donează!”
„Sunt Simona Halep şi susţin campania Jeans4Dreams“, este mesajul Simonei Halep, numărul 1 mondial în clasamentul WTA. La rândul lui, selecționerul României, Cosmin Contra, arată că susține campania în favoarea copiilor aflați în dificultate. Și fostul vârf al Naționalei, Ciprian Marica, transmite un mesaj simplu și direct: „Implică-te şi tu. Ajută-i! Și donează!”. La rândul lui, fostul căpitan al Naționalei, Cristian Chivu, tată a două fetițe, a ținut să transmită mesajul „Susţin campania Jeans4Dreams, o campanie pentru copiii în dificultate”, iar Gică Craioveanu a completat: „Îmi face o mare plăcere să pot ajuta”.

Despre fundatia copii în fificultate
Fundația Copii în Dificultate (CID) a fost fondată în anul 1990. Resursele financiare provin din ajutoare și donații venite din partea susținătorilor din Marea Britanie, prin intermediul CID UK și din România.

De ce jeans4dreams?
J4D este proiectul care pune blugii în circuitul visurilor. Donând o pereche de blugi, personalități din toată lumea susțin visul și eforturile fundației “Copii în Dificultate” de a le oferi îngrijire medicală specializată, afecțiune și speranță copiilor care suferă de boli incurabile ori în faze terminale, infestați cu HIV/SIDA, cu tulburări din spectrul autist sau abandonați. Pentru acești copii contează fiecare clipă de bucurie și fiecare vis împlinit. Blue Denim Genes Ribbon este un semn pentru recunoașterea bolilor genetice rare și ajută la unificarea unei comunități fracturate de mii de maladii mici care nu au avut o voce colectivă. În jeans suntem mai mult sau mai puțin la fel. Barierele sociale se estompează, diferențele se șterg și ne simțim cu toții mai apropiați. Și tu poți să-i ajuți pe copiii aflați în dificultate, trimițând mesajul DONEAZĂ prin SMS la 8836, pentru a sprijini cu 2 Euro Fundația CID. Orice sumă contează! www.jeans4dreams.ro

Contact

Vă stăm la dispoziţie pentru orice detalii asupra serviciilor oferite. Consultanță gratuită. +40 722 652 292

TOP